Fractievoorzitter van de SGP in Geldermalsen, Lourens van Bruchem, is verdrietig over het besluit van de zeven middenstanders om hun winkel op de zondag voor kerst te openen.
Volledig scherm
Fractievoorzitter van de SGP in Geldermalsen, Lourens van Bruchem, is verdrietig over het besluit van de zeven middenstanders om hun winkel op de zondag voor kerst te openen. © ANP

Zeven winkels in Geldermalsen op zondag voor kerst toch open

GELDERMALSEN - Zeven winkels in Geldermalsen gaan zondag 24 december toch open. In een besloten sfeer alleen voor vaste klanten. Lourens van Bruchem van de SGP is er verdrietig over.

16 reacties

 • Annemarie Ijkelenstam

  3 jaar geleden
  Het wachten voor gemeente is dat winkels failliet gaan door hun beleid. Dus veel stemmen op partijen die niet in coalitie zitten. Met toetreding van Neerijnen en Lingewaal zal positie van winkeliers alleen maar verslechteren.
 • Annemarie Ijkelenstam

  3 jaar geleden
  Dat gaat altijd zo in politiek, er worden dealtjes gesloten, welke deal heeft de baron van het landgoed met bestuur gesloten dat hij een uitzondering is.
 • Guus Leussink

  3 jaar geleden
  Jammer dat Lourens van Bruchem meent zijn ideeen aan iedereen te moeten opleggen. Lourens wij bepalen zelf wel wat goed is!
 • Bert Lek

  3 jaar geleden
  Naar een bluesconcert gaan in de Pluk op 14 januari a.s.
 • Wally

  3 jaar geleden
  4 jaar geleden een enquete gehouden, 85% tegen.Mogen ze nu nog een keer doen, dan schrikt de SGP.wat er in die tijd is veranderd.
 1. Puppy kopen online? Hier moet je op letten
  Play

  Puppy kopen online? Hier moet je op letten

 2. Vrouw onder invloed veroorzaakt ongeluk op afrit A12 bij Duiven
  Play

  Vrouw onder invloed veroor­zaakt ongeluk op afrit A12 bij Duiven

Rivierenland