Ziekenhuis Rivierenland vindt slechte score Ziekenhuis Top 100 'vervelend'

TIEL - Het Ziekenhuis Rivierenland gaat analyseren hoe het komt dat het in de Ziekenhuis Top 100 tuimelde van plaats 21 naar 49. Het Ziekenhuis Rivierenland biedt goede zorg, benadrukt een woordvoerder van het Tielse ziekenhuis. ,,Maar het is wel erg vervelend als je zo wegzakt."

6 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  2x gips verkeerd gezet. In verleden. Zorg is zwaar onder de maat!! En op de spoedeisende hulp lopen onbeschofte verpleegkundige
 • Piet

  4 jaar geleden
  AAHEigenschuld het is er een zooitje. Eerst werd er een verkeerde diagnose gesteld en na een hoop gedoe werd mijn moeder nog een keer onderzocht en met spoed opgenomen. En dan vragen ze waarom bent u niet eerder gekomen. Totaal geen communicatie tussen artsen. Mijn moeder heeft er nu 6 weken gelegen en ligt nu in een revalidatie centrum. Tijdens de overdracht hebben ze een medicijnen lijst meegegeven en aangekruisd dat haar insuline kon stoppen. Gelukkig is ze niet demend ofzo en vroeg ze waarom ze geen insuline kreeg voor haar diabetes. Anders was dat goed fout gegaan. 
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Ben toevallig  vorige week geopereerd hier. Een 10 krijgen ze van me. Iedereen is erg aardig voor je. Zusters nemen echt de tijd, ook al hebben ze het erg druk. Ziekenhuis verdient veel hogere plaats!
 • eriktiel

  4 jaar geleden
  Ben altijd met grote zorg geholpen in zknhuis Rivierenland. Aardige verpleegkundigen en doktoren die weten wat ze doen. Je hoort alleen de negatieve verhalen verjaardagen. 
 • Doris

  4 jaar geleden
  De artsen hebben maar weinig tijd om naar jou te luisteren rennen van de ene naar de ander kamer.Ik vind dit een slechte zaak. Als ik bij een arts zit voel ik me op gejaagd of dat je zo snel mogelijk je verhaal wil vertellen. Dan kan ik naar de volgende pot geld

Rivierenland