Isabel Plessius op de Waalkade in Zaltbommel.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel Plessius op de Waalkade in Zaltbommel. © Marc Bolsius

‘Zonder make-up op date voelde als bungeejumpen'. Zaltbommels raadslid Isabel Plessius in Pretty & Single

ZALTBOMMEL - Zes mooie, succesvolle vrouwen. Alles lukt, behalve het vinden van een leuke vent. Hoe dat komt is de vraag die centraal staat in een nieuwe serie afleveringen van het tv-programma Pretty & Single. Isabel Plessius uit Zaltbommel is er ook bij. ,,Zo kwetsbaar zal Nederland mij niet snel meer zien.”

7 reacties

 • AstrA1993

  10 maanden geleden
  Leeftijd is toch niet belangrijk....ze ziet er goed uit.....en ben dan ook zonder meer bereid om eens een keer bij haar een beschuitje te komen eten....!  maar moet wel vermelden dat ik niet op de VVD  stem......
 • Patch

  10 maanden geleden
  Heel goed om de make-up weg te laten!! Wat een flauwekul, gewoon zijn wie je bent en goed voor jezelf zorgen! Komt vanzelf iemand op je pad. #minder plastic
 • Friso

  10 maanden geleden
  Altijd lekker om even de pseudo psycholoog uit te hangen. Laat haar lekker make-up dragen; zo onzeker ziet ze er niet uit. 
 • Sugar

  10 maanden geleden
  Goed dat haar leeftijd erbij staat. Had haar geen 25 gegeven.
 • Harry Balls

  10 maanden geleden
  Ja of men laat die dikke laag plamuur een keer weg zodat je de persoon kan zien die erachter zit. Teveel plamuur duidt op onzekerheid, en dat is weer een symptoom van iets anders. Deze mevrouw moet het ook voor een deel bij haarzelf zoeken, uiteindelijk is het een wisselwerking, en geen boodschappenlijstje.

Rivierenland