Arjan de Kok is vertrokken bij Forum voor Democratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Arjan de Kok is vertrokken bij Forum voor Democratie. © Freddy Schinkel

Intussen weet niemand hoeveel Forums voor Democratie we in Nederland hebben

column rob berendsIk had mezelf nog zo beloofd nooit meer een column over Forum voor Democratie te schrijven. Maar het nieuws uit Provinciale Staten van Gelderland was deze week zo hallucinerend dat ik niet anders kan dan deze belofte breken.

0 reacties

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. De woonprotesten zijn typisch Nederlands: iedereen omarmt er zijn eigen waarheid
  PREMIUM
  Ontstane Situaties

  De woonprotes­ten zijn typisch Nederlands: iedereen omarmt er zijn eigen waarheid

  Die woonprotesten konden wel eens heel groot worden, dacht ik argeloos. Ze hadden het in zich om briesende volksmassa's op de been te brengen. Ga maar na: de woningprijzen gaan door het dak, twintigers komen niet aan een huis en bivakkeren in een zolderkamertje bij hun ouders en de prinsjes Bernhard Junior, Mandemakers en Sorosjes van deze wereld kopen achteloos straat na straat op.

Columns