World Food Center Artist Impressions Experience
Volledig scherm
PREMIUM
World Food Center Artist Impressions Experience © World Food Center

Lachend ontwaak je, wat een avontuur was dat. Maar als je naar buiten loopt, ben je je portemonnee kwijt

columnHet heeft meer dan zesenhalf jaar geduurd, maar eindelijk, eindelijk lijken ze er in Ede achter te komen: dat World Food Center van ze is een fata morgana.

Sinds januari 2013 liepen de wethouders en raadsleden van Ede kwijlend achter de verkopers van gebakken lucht aan. Jaarlijks zouden er 330.000 mensen naar Ede afreizen om zich mee te laten nemen op een persoonlijk voedselavontuur. Zo stond het in de brochures en in de artist’s impressions – en die werden toch niet voor jandoedel gemaakt?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weinig is Nederlandser dan bij elke regel die wordt ingevoerd, op zoek te gaan naar de uitzonderingen
    PREMIUM
    column Rob Berends

    Weinig is Nederland­ser dan bij elke regel die wordt ingevoerd, op zoek te gaan naar de uitzonde­rin­gen

    Die intelligente lockdown van ons was al een lastig dingetje in de afgelopen twee maanden. Maar ik krijg het idee dat we met de intelligente exit van de komende maanden nog veel meer moeilijkheden gaan beleven. Best geinig dat uitgerekend de twee machtigste VVD’ers van het land, Mark Rutte en Klaas Dijkhoff, dat donderdagavond in de Tweede Kamer zelf aantoonden.

Columns