De verkeerstoren van Lelystad Airport.
Volledig scherm
PREMIUM
De verkeerstoren van Lelystad Airport. © ANP

Met de moed der wanhoop zal niet voldoende zijn voor Lelystad Airport

Hoeveel tegenvallers moeten er nog komen voor ze ook in Flevoland snappen dat dat vakantievliegveld van ze er echt niet gaat komen? Heel veel vermoedelijk. Deze week bleek dat het kwartje nog steeds niet gevallen is.

In het afgelopen jaar stapelde zich domper op domper voor de voorstanders van Lelystad Airport. Eerst bleek de tegenstand veel groter te zijn dan gedacht werd.

Daarna kwam aan het licht dat het ministerie van Infrastructuur allerlei berekeningen vol leugens had gestopt. Daarna bleek dat het hele plan op grote bezwaren vanuit Brussel stuitte.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Weinig is Nederlandser dan bij elke regel die wordt ingevoerd, op zoek te gaan naar de uitzonderingen
    PREMIUM
    column Rob Berends

    Weinig is Nederland­ser dan bij elke regel die wordt ingevoerd, op zoek te gaan naar de uitzonde­rin­gen

    Die intelligente lockdown van ons was al een lastig dingetje in de afgelopen twee maanden. Maar ik krijg het idee dat we met de intelligente exit van de komende maanden nog veel meer moeilijkheden gaan beleven. Best geinig dat uitgerekend de twee machtigste VVD’ers van het land, Mark Rutte en Klaas Dijkhoff, dat donderdagavond in de Tweede Kamer zelf aantoonden.

Columns