Wielrenners die met hoge snelheid de Beekhuizenseweg afdalen, veroorzaken in de bebouwde kom van Rozendaal nogal eens gevaarlijkse situaties.
Volledig scherm
PREMIUM
Wielrenners die met hoge snelheid de Beekhuizenseweg afdalen, veroorzaken in de bebouwde kom van Rozendaal nogal eens gevaarlijkse situaties. © Gerard Burgers

Ambtenaar ziek: beveiligen gevaarlijke Kerklaan in Rozendaal in nasleep dodelijk ongeval uitgesteld

ROZENDAAL - Het is toch niet haalbaar de verkeersveiligheid op de Rozendaalse Kerklaan nog deze lente te verbeteren. Het project is uitgesteld tot de zomer. Oorzaak is ziekte van de verantwoordelijke gemeenteambtenaar. ,,Hopelijk gebeurt het nu voor de bouwvak, maar anders erna”, zegt de Rozendaalse gemeentesecretaris Boele Boelens.

11 reacties

 • Robbert Ginsel

  1 maand geleden
  race fietsers zitten in hun eigen wereldje enig mogelijkheid om ze af te remmen is ze daadwerkelijk af te remmen borden etc dat werkt niet ze zien ze niet staan andere mogelijkheid verbieden daar te racefietsen en ook handhaven. om af te remmen asfalt eruit kinderkoppen erin en dan een heel stuk daar houden ze niet van hobbelt te veel voor die tere fietsjes.
 • Robbert Ginsel

  1 maand geleden
  steek er bijna dagelijks over vooral bij mooi weer is het uitkijken of er geen autos, motoren of racefietsers naar beneden komen suizen vooral idd racefietsers weten niet wat remmen is een gevaarlijk punt zebrapad is verplaatst maar mensen steken over om bij de parkeerplaats te komen. oplossing gewoon hele stuk met bocht asfalt eruit en met grote hobbels kinderkoppen neerleggen om racefietsers af te remmen.
 • Jl Soes

  1 maand geleden
  Schandalig dat hier (zieke) ambtenaren zwart gemaakt worden. Het probleem begint en eindigt bij de racefietsaso’s en motorrijders die onze wegen monopoliseren met hun Dikke Ikke gedrag.
 • Lucas de Vries

  1 maand geleden
  Leo van Weele, er zijn daar wel degelijk maatregelen genomen. Onder andere drempels. Maar de gemiddelde fietser en automobilist daar is rete-dom, en begrijpt niet dat het niet de bedoeling is dat je na de drempels weer flink vaart maakt.
 • Leo van Weele

  1 maand geleden
  Schandalig dat er kennelijk nog meer (dodelijke) slachtoffers moeten vallen. Ziekte van een ambtenaar schort de uit te voeren maatregelen op. Dit is te belachelijk voor woorden.

Arnhem e.o.