Volledig scherm
De brandweer blust het vuur © Timo Bouman/Persbureau Heitink

Bermbrand langs A12 bij Rozendaal vermoedelijk aangestoken

ROZENDAAL- Een bermbrand langs de A12 bij Rozendaal is woensdagmiddag vermoedelijk aangestoken. Daardoor ontstonden er twee brandhaarden, die ongeveer 50 meter uit elkaar lagen. 

Daarbij is veel schade ontstaan aan de berm. De brandweer kreeg rond 14.45 uur een melding over het vuur. Vervolgens hebben brandweerlieden het vuur geblust. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rozendaal loopt warm voor energiecoöperatie De Zonneroos

    Rozendaal loopt warm voor energie­coöpe­ra­tie De Zonneroos

    ROZENDAAL - Veel Rozendalers tonen animo voor de nieuwe lokale energiecoöperatie De Zonneroos. Dertig dorpsbewoners hebben hun dak al ter beschikking gesteld voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarmee moet stroom worden opgewekt voor de leden van de coöperatie, ook voor huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen. De notariële oprichting van De Zonneroos vindt later deze maand of volgende maand plaats tijdens een informatiebijeenkomst.

Arnhem e.o.