Volledig scherm
PREMIUM
Thijs Steffen en zijn zoon Steffen voor hun huis aan de straat De Del. © Gerard Burgers

Bewoners blij in nieuwe wijk van ‘het Wassenaar van Gelderland’

ROZENDAAL - Je zou ook wel willen wonen in Rozendaals nieuwste wijk Heerlijkheid Den Dael? Dan moet je opschieten, want er is nog slechts één bouwkavel te koop. Wonen op Rozendaal (zoals dat heet) is populair. Wie wil er nu niet wonen in de gemeente met de rijkste inwoners van het land? 

Die ene vrije bouwkavel maakt deel uit van de negentien vrije kavels die de gemeente hier uitgeeft op de voormalige voetbalvelden van sportpark De Del.

De meeste daarvan zijn nog onbebouwd, omdat het vanwege de drukte in de bouw momenteel moeilijk is een architect of een aannemer aan het werk te krijgen. Toch is het de verwachting dat dit deel van de nieuwe wijk over circa anderhalf jaar klaar is. 

Het andere deel van de wijk is dat al: twaalf vrijstaande woningen en 32 twee-onder-een-kap-woningen die een projectontwikkelaar heeft neergezet op het voormalige tennispark. In tegenstelling tot de paar reeds gebouwde vrijekavelwoningen zijn dit woningen met een klassieke, jarendertig-uitstraling. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.