Bijzondere combi: baardige rocker van Di-Rect samen met Het Gelders orkest

VideoVELP - Hier geen hoogpolig tapijt, maar bosgrond met dennenaalden. In de overweldigende ambiance van openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal hebben zanger Marcel Veenendaal van Di-rect en Het Gelders Orkest gisteravond hun eerste gezamenlijke optreden gegeven. 

Het was al lang Veenendaals wens om samen met een orkest op de bühne te staan. Componist Tom Trapp stond hem bij bij het maken van het programma Ohm: een muzikale avond die de mysterie van de tijd hoorbaar moest maken. 

Wie dit te hoog was, hoorde iets als symfonische rock uit de jaren zeventig.  Lang uitgesponnen, met elkaar verbonden nummers met veel instrumentale gedeelten. Daartussen van tijd tot tijd de hoge stem van de baardige rocker. Morgen nog in Bloemendaal, zaterdag in openluchtthater de Goffert in Nijmegen.

Volledig scherm
Uitverkocht optreden van HGO met zanger Di-Rect in openluchttheater De Pinkenberg. © Marc Pluim
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.