Volledig scherm
PREMIUM
De toekomstige bewoners van de dorpsschool in Rozendaal. © Rolf Hensel

Deze mensen willen in de oude Dorpsschool van Rozendaal wonen

ROZENDAAL - In november verhuizen de kinderen in Rozendaal naar de nieuwe Dorpsschool. Wat zou er met de oude school aan de Steenhoek gebeuren?

Eén ding staat vast: de aula blijft intact en de buurt is er welkom. Kees van Rooijen (69) uit Beek bij Nijmegen heeft het samen met zijn Velpse broer Paul (57) al helemaal uitgedacht. Samen met vijf stellen of eenlingen willen ze na het vertrek van de kinderen in de oude Rozendaalse Dorpsschool aan de Steenhoek gaan wonen. ,,We hebben al iemand voor de tegels van de speelplaats. In ruil krijgen we tuingrond.’’

Grote plannen, maar of ze doorgaan is nog allerminst zeker. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rozendaal loopt warm voor energiecoöperatie De Zonneroos

    Rozendaal loopt warm voor energie­coöpe­ra­tie De Zonneroos

    ROZENDAAL - Veel Rozendalers tonen animo voor de nieuwe lokale energiecoöperatie De Zonneroos. Dertig dorpsbewoners hebben hun dak al ter beschikking gesteld voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarmee moet stroom worden opgewekt voor de leden van de coöperatie, ook voor huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen. De notariële oprichting van De Zonneroos vindt later deze maand of volgende maand plaats tijdens een informatiebijeenkomst.

Arnhem e.o.