Fietser (22) in kritieke toestand na val van trap in Rozendaal

videoROZENDAAL - Voorbijgangers in Rozendaal stuitten vanochtend vroeg op een zwaargewonde 22-jarige man, onderaan een trap tussen de Burnierlaan en de Kraijensteijnlaan. De man is in kritieke toestand met een ambulance naar het Radboud umc in Nijmegen gebracht. 

De man reed op een fiets en heeft in het parkje tussen de Burnierlaan en de Kraijensteijnlaan zeer waarschijnlijk de trap naar de lager gelegen Kraijensteijnlaan over het hoofd gezien. Hij werd even na zevenen onderaan de trap gevonden. 

Om het slachtoffer zo goed mogelijk te kunnen helpen, is een traumahelikopter ingezet. Die landde in het parkje bij de plek van het ongeluk.

Volgens de politie wijst alles op een ongeval en gaan zij niet uit van een misdrijf.

De trap tussen de Burnierlaan en de Kraijensteijnlaan in Rozendaal is afgezet na het ongeluk met de fietser.
Volledig scherm
De trap tussen de Burnierlaan en de Kraijensteijnlaan in Rozendaal is afgezet na het ongeluk met de fietser. © Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.