Volledig scherm
PREMIUM
Heidi de Graaf met haar bullterriër Sparky in het bos in Rozendaal. © Rolf Hensel

Heidi’s uitlaatservice doet het anders: ‘De hond bepaalt waar we lopen’

ROZENDAAL - Ze had een mooie baan. Maar deed toch het liefst iets met honden. Heidi de Graaf begon daarom met Quality Walks. Voor wie maximale aandacht op prijs stelt. 

Onder de naam Quality Walks is Heidi de Graaf (48) begonnen met een ‘individuele hondenuitlaatservice’.

Ze onderscheidt zich van de reguliere hondenuitlaters door altijd maar met één hond tegelijk op pad te gaan. De Veluwezoom, tussen Spankeren en Renkum, is haar werkgebied.

Hoe kwam u op het idee?
,,Ik ben actief in de hondenwereld. We hebben zelf twee bulterriërs en een Chinese naakthond. Ik spreek veel hondenbezitters en hoor dat er steeds meer behoefte is aan een dergelijke voorziening.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal
    PREMIUM

    Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

    VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Arnhem e.o.