Volledig scherm
PREMIUM
Heidi de Graaf met haar bullterriër Sparky in het bos in Rozendaal. © Rolf Hensel

Heidi’s uitlaatservice doet het anders: ‘De hond bepaalt waar we lopen’

ROZENDAAL - Ze had een mooie baan. Maar deed toch het liefst iets met honden. Heidi de Graaf begon daarom met Quality Walks. Voor wie maximale aandacht op prijs stelt. 

Onder de naam Quality Walks is Heidi de Graaf (48) begonnen met een ‘individuele hondenuitlaatservice’.

Ze onderscheidt zich van de reguliere hondenuitlaters door altijd maar met één hond tegelijk op pad te gaan. De Veluwezoom, tussen Spankeren en Renkum, is haar werkgebied.

Hoe kwam u op het idee?
,,Ik ben actief in de hondenwereld. We hebben zelf twee bulterriërs en een Chinese naakthond. Ik spreek veel hondenbezitters en hoor dat er steeds meer behoefte is aan een dergelijke voorziening.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rozendalers moeten hun woningen isoleren en zonnepanelen aanschaffen

    Rozenda­lers moeten hun woningen isoleren en zonnepane­len aanschaf­fen

    ROZENDAAL – Voor windmolens en zonneparken is geen plek in Rozendaal. Dorpsbewoners moeten daarom zonnepanelen op het dak leggen en hun woning isoleren om een bijdrage te leveren aan het doel ‘Rozendaal energieneutraal in 2050’. Als de gemeenteraad instemt met het raadsvoorstel, komt er een subsidieregeling voor beide maatregelen. Bovendien steekt de gemeente extra financiën in de promotie van energiebesparing in Rozendaal.

Arnhem e.o.