Archieffoto. Drukte bij de Posbank tijdens zonsopkomst, omdat de heide in bloei staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto. Drukte bij de Posbank tijdens zonsopkomst, omdat de heide in bloei staat. © Eveline van Elk

Het plan voor afsluiting van Posbank wankelt steeds meer: meerderheid raad Rozendaal is tegen

RHEDEN / ROZENDAAL - Het plan voor de afsluiting van de Posbank wankelt steeds meer, nu na Rosendael ’74 ook Belangengemeenschap Rozendaal (BGR) tegen is. Dat is een meerderheid van de gemeenteraad van Rozendaal. „We vinden volledig afsluiting veel te rigoureus”, zegt Loes Hupkes, fractievoorzitter van BGR.

4 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Daarom moet de Betuwelijn doorgetrokken worden in Duitsland Gejah, dan hoeft het niet meer over de ouden spoorlijnen.
 • gejah nijman

  2 maanden geleden
  Ik vind het jammer, want er is aan de voet van de posbank veel overlast. Dat zal toch echt aangepakt moeten worden. Een ding snap ik niet, men wil rust voor de dieren. Heeft men ooit wel eens onderzocht hoever het geluid van die denderende goederentreinen in de nacht reiken? Dus rust hebben die dieren net zo min als de omwonenenden. Soms komen om de paar minuten in de nacht goederentreinen voorbij razen. Doe hier ook eens iets aan. Dan hebben mens en dier in de nacht tenminste rust.
 • G. Kapteyn

  2 maanden geleden
  Doe dan tenminste een hondenverbod.
 • Johan Reurink

  2 maanden geleden
  Terecht. Algehele afsluiting is fout. Sluit alleen bij (verwachtte) grote drukte. En geen afsluiting van het zeer kleine stukje Rozendaalse veld voor hondenuitlaat. Betere handhaving dan ook op wielrenners die met 70, 80 km per uur naar beneden suizen en op de hondenbezitters die buiten het gebied de hond uitlaten.

Arnhem e.o.