Het voormalige restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal wordt omgevormd tot een bistrobar. Hieraan wordt gewerkt door een 'dreamteam': vlnr sterrenkok Ron Blaauw, chef-kok Fedor Kok, Thijs van Gastel en Frank Goossens.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal wordt omgevormd tot een bistrobar. Hieraan wordt gewerkt door een 'dreamteam': vlnr sterrenkok Ron Blaauw, chef-kok Fedor Kok, Thijs van Gastel en Frank Goossens. © Erik van 't Hullenaar

Horecabazen willen met sterrenchef Ron Blaauw bistrobar beginnen, met uitzicht op kasteel Rosendael

ROZENDAAL - De Nijmeegse horeca-ondernemers Thijs van Gastel en Frank Goossens willen in juni of juli in het voormalige restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal een bistrobar openen. De Amsterdamse sterrenchef Ron Blaauw is hun huisadviseur.

1 reactie

  • M. Peters

    1 jaar geleden
    Bankoh is een top tent, dus beetje Aziatisch kan geen kwaad, verder natuurlijk toplocatie daar! Veel succes, kijk er naar uit! Wel sneu voor de vorige eigenaren, super start gehad, alles verbouwd en nu? Niks of weer hele verbouwing, dat zal zuur zijn...

Arnhem e.o.