Volledig scherm
Kasteel Rosendael. © DG

'Ja, ik wil' nu ook in de toren van kasteel Rosendael

ROZENDAAL - Trouwlustigen kunnen elkaar voortaan het jawoord geven in de torenzaal  van kasteel Rosendael in Rozendaal. 

Tot dusverre kon op het kasteel alleen getrouwd worden in de rode en groene salon, die naast het hoofdgebouw achter de balustrade gelegen zijn. Ook trouwen in de tuin was mogelijk. 

Na de huwelijksvoltrekking in de torenzaal mag het bruidspaar met zijn gasten desgewenst een toost uitbrengen op de veranda. Een receptie houden of een feest geven in de torenzaal wordt niet mogelijk. 

Naast kasteel Rosendaal kent de gemeente Rozendaal nog vier trouwlocaties: restaurant The Hunting Lodge, het gemeentehuis, de kerk en openluchttheater de Pinkenberg 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rozendalers moeten hun woningen isoleren en zonnepanelen aanschaffen

    Rozenda­lers moeten hun woningen isoleren en zonnepane­len aanschaf­fen

    ROZENDAAL – Voor windmolens en zonneparken is geen plek in Rozendaal. Dorpsbewoners moeten daarom zonnepanelen op het dak leggen en hun woning isoleren om een bijdrage te leveren aan het doel ‘Rozendaal energieneutraal in 2050’. Als de gemeenteraad instemt met het raadsvoorstel, komt er een subsidieregeling voor beide maatregelen. Bovendien steekt de gemeente extra financiën in de promotie van energiebesparing in Rozendaal.

Arnhem e.o.