Karel Methorst, ooit financier van de verdwenen voetbalclub VIJDO uit Arnhem; met als thuishaven sportpark De Del op Rozendaals grondgebied. De straatnaam herinnert aan het roemruchte voetbalverleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Karel Methorst, ooit financier van de verdwenen voetbalclub VIJDO uit Arnhem; met als thuishaven sportpark De Del op Rozendaals grondgebied. De straatnaam herinnert aan het roemruchte voetbalverleden. © Rolf Hensel

Karel Methorst en Henk Bosveld: succesformule van de roemrijke Arnhemse voetbalclub VIJDO

ARNHEM / ROZENDAAL - In 1995 verdween voetbalclub VIJDO uit Arnhem. De succesformule van Karel Methorst en Henk ‘Charly’ Bosveld was uitgewerkt.

2 reacties

 • rob

  2 jaar geleden
  Nou redactie ik schrijf een behoorlijk stuk maar het wordt gewoon niet gepubliceerd , beetje raar hoor
 • Martin Lankwarden

  2 jaar geleden
  Dat waren nog eens tijden,Charly bij Vijdo en Frans de munck bij Arnhemse boys op dinsdag stonden de kranten (Arnhemse courant en de Nieuwe krant)al vol voor het aankomende weekend als we tegen elkaar moesten,en toch ook een kleine 2000 man langs de lijn,toen bestonden nog echte club mensen,vervlogen tijden komen helaas nooit meer terug,fijn om te lezen dat het goed gaat met u
 1. Benevelde spookrijder rijdt tientallen kilometers over A12 en crasht: ‘Miste mijn auto op dertig centimeter’
  PREMIUM
  update
  5

  Benevelde spookrij­der rijdt tientallen kilometers over A12 en crasht: ‘Miste mijn auto op dertig centimeter’

  Een spookrijder heeft woensdagochtend tientallen kilometers lang tegen het verkeer in gereden over de A12. De man was onder invloed van verdovende middelen en haalde levensgevaarlijke capriolen uit. Weerman Reinout van den Born uit Velp ging ternauwernood aan de kant. ,,Als ik op de middelste baan had gereden, had ik geen tijd gehad om hem te ontwijken.”