Openluchttheater De Pinkenberg  tijdens een uitverkocht optreden van HGO met zanger Marcel Veenendaal van Di-Rect in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Openluchttheater De Pinkenberg tijdens een uitverkocht optreden van HGO met zanger Marcel Veenendaal van Di-Rect in 2018. © Marc Pluim

Rheden wil geld van Rozendaal voor renovatie van Openluchttheater

ROZENDAAL/RHEDEN – De geplande opknapbeurt van het historische Openluchttheater op de Pinkenberg in Rozendaal ligt politiek erg gevoelig. De gemeente Rheden, de eigenaar van het theater, heeft voor het eerst de collectezak gepresenteerd aan Rozendaal. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Droomvakantie Rozendaalse in duigen door verplichte quarantaine: ‘Ik heb hier nul begrip voor’

    Droomvakan­tie Rozendaal­se in duigen door verplichte quarantai­ne: ‘Ik heb hier nul begrip voor’

    Op vakantie naar Groot-Brittannië? Zet dat maar uit je hoofd. De Britse regering is de Nederlandse toerist liever kwijt dan rijk en stelt vanaf morgen opnieuw strenge reisbeperkingen in. Alleen aantoonbaar noodzakelijk (weg)verkeer wordt nog toegelaten. Hierdoor gaat een weekendje Londen of een weekje hiken in de Schotse natuur voor honderden, en mogelijk duizenden Nederlanders in rook op. ,,Ik heb echt nul begrip voor deze beslissing.”

Arnhem e.o.