Volledig scherm
PREMIUM
Het gemeentehuis van Rozendaal aan Kerklaan 1. © Google Streetview

Rijke gemeente Rozendaal hoeft tot 2023 niet te bezuinigen

ROZENDAAL - De financiële toekomst van de gemeente Rozendaal ziet er rooskleurig uit. Voor de jaren tot 2023 zijn geen bezuinigingen voorzien. Ook de woonlasten stijgen niet of nauwelijks. 

Dat blijkt uit de nieuwe meerjarenbegroting. Waar buurgemeenten als Arnhem, Renkum en Rheden worstelen met bezuinigingsplannen, denkt Rozendaal jaarlijks geld over te kunnen houden. De gemeenteraad besluit op 5 november over alle beleidsplannen voor de komende jaren, inclusief de prijskaartjes.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rozendaal loopt warm voor energiecoöperatie De Zonneroos

    Rozendaal loopt warm voor energie­coöpe­ra­tie De Zonneroos

    ROZENDAAL - Veel Rozendalers tonen animo voor de nieuwe lokale energiecoöperatie De Zonneroos. Dertig dorpsbewoners hebben hun dak al ter beschikking gesteld voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarmee moet stroom worden opgewekt voor de leden van de coöperatie, ook voor huishoudens die zelf geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen. De notariële oprichting van De Zonneroos vindt later deze maand of volgende maand plaats tijdens een informatiebijeenkomst.

Arnhem e.o.