Volledig scherm
PREMIUM
Straatbeeld in Rozendaal, foto ter illustratie. © Rolf Hensel

Rozendaalse raadsfracties willen Rheden beter in de gaten houden

ROZENDAAL - Rozendaalse dorpspartijen willen niet dat de inwoners de dupe worden van komende bezuinigingen in buurgemeente Rheden. Dat bleek in een politiek debat in Rozendaal. 

Rheden voert ook in opdracht van Rozendaal de taken uit in het sociale domein, zoals in de maatschappelijke zorg en met de verstrekking van uitkeringen. Terwijl Rheden plannen smeedt voor bezuinigingen vanwege groeiende tekorten in de zorg in Rheden, gaat het Rozendaal financieel voor de wind.

,,Wat zijn de consequenties van de verkenningen in Rheden voor Rozendaal”, vroeg raadslid Loes Hupkes (Belangen Gemeenschap Rozendaal). 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal
    PREMIUM

    Muziek aan Huis in Velp en Rozendaal óók in kasteel en koeienstal

    VELP/ROZENDAAL - ‘Muziekfestival in 30 huiskamers’, lonkt de kop op de voorpagina van de festivalkrant. Het getal van 30 klopt. Maar het zijn niet alleen huiskamers waarin op zondagmiddag 27 oktober in Velp en Rozendaal wordt gemusiceerd in het kader van Muziek aan Huis. Op de lijst van locaties waar de solisten, duo’s en grotere ensembles optreden, staan ook een koeienstal en Kasteel Rosendael. Daarnaast bieden enkele woon-zorginstellingen een podium.

Arnhem e.o.