Mauk den Boer op de Smidsberg achter de Résidence. Vlak voor hem zijn de beuken gekapt. Op de achtergrond de oude woning van eigenaar Van den Toorn, de Résidence en de wagenschuur (met een deel van de pannen eraf).
Volledig scherm
PREMIUM
Mauk den Boer op de Smidsberg achter de Résidence. Vlak voor hem zijn de beuken gekapt. Op de achtergrond de oude woning van eigenaar Van den Toorn, de Résidence en de wagenschuur (met een deel van de pannen eraf). © Rolf Hensel

Ruzie over sloop en bomenkap bij Résidence Roosendael: ‘Eigenaar trekt zich nergens wat van aan’

ROZENDAAL - Er is gedonder over werkzaamheden op de Rozendaalse Smidsberg, de heuvel waarop appartementencomplex Résidence Roosendael en restaurant The Hunting Lodge staan. De gemeente Rozendaal heeft het werk stilgelegd, eigenaar Theo Jansen is zich van geen kwaad bewust.

7 reacties

 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Wie geld heeft....heeft de macht....! wetten en regeltjes gelden alleen voor Jan met de pet.....! dat was vroeger al zo.....en in veel gevallen ook nu nog steeds...
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Dit mogen we nooit accepteren, niet van meneer Jansen en niet van de ambtenaren die het laten gebeuren.
 • de Rijk

  1 maand geleden
  Frappant dat de OG mannen niet kunnen of willen lezen, net zoals laatst zijn collega in Oosterbeek. Men is kennelijk niet onder de indruk van een brief v/d Gemeente., zolang hier ook geen gevangenisstraf maar slechts een boete opstaat en een herplant plicht van een paar staakjes van bomen.
 • Wil Kaap

  1 maand geleden
  Het lijkt er op dat het ook in Rozendaal een vriendjes-kliek is.
 • Hans Gerritsen

  1 maand geleden
  Tja vergunning niet gelezen, tjonge wat een zielig figuur. Ipv 3 bomen er toch maar 5 neerhalen, deze man vindt zich klaarblijkelijk God en onaantastbaar. Dit is gewoon een zwaar economisch delict... Echter de gemeente heeft hier ook erg in gefaald,, hebben denk ik niemand in dienst die een goede scholing heeft en een afgeronde opleiding en zeker kennis van bomen en cultuur en landschaps inrichting... Erg jammer dit weer..

Arnhem e.o.