Diana Stomphorst-Bogers in de tuin van The Hunting Lodge, eerder dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Diana Stomphorst-Bogers in de tuin van The Hunting Lodge, eerder dit jaar. © Rolf Hensel

Tweede coronagolf genadeklap voor jong horecastel van The Hunting Lodge: ‘Dit is heel verdrietig’

ROZENDAAL - De eerste coronagolf was nog een tegenslag die met nieuw elan overwonnen werd, maar de tweede coronagolf werd de genadeklap voor restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal. De gerenommeerde horecazaak is sinds kort failliet. 

62 reacties

 • Weetjijhet

  9 maanden geleden
  Schuldsanering? Waarom dan? De meeste groet jongens hebben een BV, die gaan echt de schuldsanering niet in hoor
 • Burger Zorgzaam

  9 maanden geleden
  Zo wat goede reactie, goed verwoord.
 • Gulpenruiker

  9 maanden geleden
  Als ik eten afhaal moet ik buiten in de kou wachten (kan je ook ziek van worden) maar in de winkels en kerk mag je wel naar binnen? Stop toch eens met die waanzin.
 • IceDre

  9 maanden geleden
  hoe vervelend ook voor deze beide   er klopt weer niets van de berichtgeving , "Voor hen dreigt na een leven lang hard werken in de horeca de schuldsanering."      36 en 38 jaar lees ik  worden ze maar ongeveer 40 dan  een 61 jarige Horeca beest vanaf zijn 15e 
 • Kraken

  9 maanden geleden
  Wacht maar tot het straks bekend is dat de lockdowns en het virus en de virustest allemaal nep zijn, Duitse onderzoekers zijn een rechtszaak begonnen en kunnen dat namelijk aantonen.Dan zal ook de waarheid over dit virus officieel bekend worden en dan gaat het los.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Arnhem e.o.