Negentien nieuwe appartementen (sociale huur) van Zayaz op het terrein Carolus/De Herven in Den Bosch. Op één appartement kwamen 1021 reacties van woningzoekenden.
Volledig scherm
PREMIUM
Negentien nieuwe appartementen (sociale huur) van Zayaz op het terrein Carolus/De Herven in Den Bosch. Op één appartement kwamen 1021 reacties van woningzoekenden. © Woningcorporatie Zayaz

1021 reacties op één appartement is hét teken dat Den Bosch moet blijven bouwen

DEN BOSCH - De harde cijfers zeggen alles: op zeven huurappartementen op het Carolusterrein/Herven in Den Bosch is tussen de 900 en 1021 keer gereageerd. ,,De druk is en blijft hoog.’’ Om (enige) verlichting te bieden zet woningcorporatie Zayaz binnen nu en twee jaar duizend woningen op de Bossche markt.

 1. Geen carnaval? Natuurlijk wel, voor Oeteldonk is er thuis tijdens dé dagen veel te vieren
  PREMIUM

  Geen carnaval? Natuurlijk wel, voor Oeteldonk is er thuis tijdens dé dagen veel te vieren

  DEN BOSCH - Oeteldonk viert dit jaar carnaval binnen. Niet alleen de organiserende Oeteldonksche Club (OC) maakt vóór en tijdens de carnavalsdagen eigen programma’s, ook het aantal nieuwe initiatieven groeit. In de huiskamer te volgen op televisie en social media. ,,We gaan geschiedenis schrijven’’, is de overtuiging van minister Rinske van Kasteren van Pers, Publiciteit en Promotie van de OC.
 1. Zwaar ongeluk: bestuurder PostNL-busje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk: bestuurder Post­NL-bus­je aangehou­den

 2. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm