Volledig scherm
Addy van den Krommenacker vervangt burgemeester Jack Mikkers bij Maestro073. © Peter Kasbergen

Addy van den Krommenacker vervangt burgemeester Mikkers bij Maestro 073

DEN BOSCH - Modeontwerper Addy van den Krommenacker zal burgemeester Jack Mikkers gaan vervangen tijdens Maestro 073 in het Theater aan de Parade op 24 maart.

Na de onfortuinlijke val van de burgemeester waarbij hij zijn heup brak, werd Addy van den Krommenacker door de Orthense Harmonie gevraagd om in te vallen. Van den Krommenacker won op 27 januari in Rome nog de World of Fashion award en zal naast Madeleine van Toorenburg, Mieke van den Akker-Lathouwers, Patrick Kuis, Sander van de Gevel en Karin Rademaker gaan strijden om de gouden baton.  in het Theater aan de Parade op zondag 24 maart 2019 van 14.30 tot 18.00 uur. 

Coach

De zes worden vooraf gecoacht door dirigent Anneke Konings-Kros. Ook mogen ze oefenen met het orkest. Hiervan worden opnames gemaakt die getoond gaan worden tijdens het concert op 24 maart. Iedere Maestro dirigeert twee muziekstukken en wordt daarbij beoordeeld door een deskundige jury met daarin Steph Breukel, Wilma van der Schoot en Sjef Ipskamp.

De presentatie is in handen van Huub van de Mackelenbergh en Anneke Konings-Kros. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website van het Theater aan de Parade.

  1. Supportersbus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch bij ‘kansloze actie’ gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’

    DEN BOSCH/BREDA - Een bus vol met FC Den Bosch-supporters is vrijdag op weg naar de wedstrijd tegen NAC in Breda stopgezet door de politie en naar het politiebureau gebracht voor controle. De politie vermoedde na een tip dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken tijdens de wedstrijd’. Maar tijdens het fouilleren van de groep - in het cellencomplex - bleek dat bijna niemand iets op zak had.