Volledig scherm
Addy van den Krommenacker vervangt burgemeester Jack Mikkers bij Maestro073. © Peter Kasbergen

Addy van den Krommenacker vervangt burgemeester Mikkers bij Maestro 073

DEN BOSCH - Modeontwerper Addy van den Krommenacker zal burgemeester Jack Mikkers gaan vervangen tijdens Maestro 073 in het Theater aan de Parade op 24 maart.

Na de onfortuinlijke val van de burgemeester waarbij hij zijn heup brak, werd Addy van den Krommenacker door de Orthense Harmonie gevraagd om in te vallen. Van den Krommenacker won op 27 januari in Rome nog de World of Fashion award en zal naast Madeleine van Toorenburg, Mieke van den Akker-Lathouwers, Patrick Kuis, Sander van de Gevel en Karin Rademaker gaan strijden om de gouden baton.  in het Theater aan de Parade op zondag 24 maart 2019 van 14.30 tot 18.00 uur. 

Coach

De zes worden vooraf gecoacht door dirigent Anneke Konings-Kros. Ook mogen ze oefenen met het orkest. Hiervan worden opnames gemaakt die getoond gaan worden tijdens het concert op 24 maart. Iedere Maestro dirigeert twee muziekstukken en wordt daarbij beoordeeld door een deskundige jury met daarin Steph Breukel, Wilma van der Schoot en Sjef Ipskamp.

De presentatie is in handen van Huub van de Mackelenbergh en Anneke Konings-Kros. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website van het Theater aan de Parade.

  1. Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrijding drugsindustrie
    PREMIUM
    COLUMN PLAATS DELICT

    Wijze woorden Bossche bisschop gelden ook bij bestrij­ding drugsindu­strie

    Oude tijden herleefden afgelopen zaterdag op het CDA-congres in Amsterdam, waar de Bossche bisschop Gerard de Korte de christendemocraten mocht toespreken. Later op de dag zou CDA-leider Sybrand Buma een pakket aan voorstellen presenteren om de georganiseerde misdaad harder aan te pakken. Buma tapte uit het inmiddels vertrouwde vaatje van zero tolerance: zwaardere straffen en meer bevoegdheden voor politie en justitie.