Advocaat: ‘Joey D. reageerde rustig en verward toen ik belde over zijn straf’

VideoDEN BOSCH - ,,Rustig, maar ergens ook verward’’, zo reageerde Joey D. volgens zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers dinsdagmiddag toen Kuijpers hem telefonisch vertelde over de straf die het gerechtshof hem had opgelegd voor het doodschieten van zijn oom Martie Heesbeen. Kuijpers vraagt zich af of alle protocollen zijn gevolgd bij de politie-inval. 

Namens de familie van D. verstuurde Kuijpers vandaag een brief waarin wordt gesproken over een wanhoopsdaad van D. ,,Het onvoorstelbare is gebeurd. De nachtmerrie waarin hij in 2015 als 22-jarige is beland, heeft Joey gaandeweg in zijn greep gekregen‘’

  1. Optocht Oeteldonk straks live op bd.nl: met afscheid en een debuut
    PREMIUM
    Update + Video

    Optocht Oeteldonk straks live op bd.nl: met afscheid en een debuut

    DEN BOSCH - Na een langdurige voorbereiding en een onstuimige intocht op zondag slingert zich maandag de ‘Grote Optocht’ door Oeteldonk. De stoet wordt gevormd door veertien praalwagens gebouwd door carnavalsverenigingen zoals De Eldorado's, De Krabkes en Lopes te voet. Ook zijn er zeven grote loopgroepen waaronder Veur Mekaor en De Dondersteentjes. Het Brabants Dagblad zendt de optocht straks live uit via bd.nl.