Volledig scherm
André en Monique in betere tijden © ANP Kippa

André Hazes blijft gezicht Essent ondanks privéperikelen

André Hazes blijft het gezicht van Essent. Dat bevestigt een woordvoerder van de Bossche energiemaatschappij. Hazes staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling vanwege privéperikelen, maar dat heeft voor Essent geen gevolgen voor de samenwerking.

De volkszanger is sinds vorig jaar het gezicht van Essent. Zo is hij onder meer in een tv-reclame van de energiemaatschappij te zien in betere tijden met zijn (inmiddels ex-) vriendin Monique Westenberg en hun zoontje. ,,Die reclame is wel nog terug te zien op YouTube, maar die zenden we niet meer actief uit’', vertelt een woordvoerder.

Volgens hem liggen er geen spotjes meer op de plank waarin de voormalig geliefden samen te zien zijn. ,,Eigenlijk was Monique alleen te zien in het eerste introducerende tv-spotje’', zo legt de woordvoerder uit. ,,In twee andere formats die later werden uitgezonden, was André alleen nog te zien met zijn zoontje en vrienden.’'

Op de vraag of Essent baalt van de relatieperikelen van hun ‘gezicht’, wil de woordvoerder niet verder uitweiden. ,,Het is vooral vervelend voor hemzelf. André is voor ons een voorbeeldklant en wat hem is overkomen komt voor in meerdere gezinnen.’'

Zien we binnenkort André’s nieuwe vlam Bridget Maasland dan voorbijkomen in een reclame van Essent? ,,You never know’', zegt de woordvoerder met een knipoog. Om er daarna gauw aan toe te voegen dat dat waarschijnlijk niet zal gebeuren. 

André en Monique in een tv-reclame van Essent

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.