De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen.
Volledig scherm
De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen. © Gemeente Den Bosch

Asfalt en wegversmallingen op Kanaalboulevard langs Zuid-Willemsvaart in binnenstad Den Bosch

DEN BOSCH - Het deel van de Kanaalboulvard tussen Kardinaal van Rossumplein en Sluis 0 langs de Zuid-Willemsvaart in de binnenstad van Den Bosch krijgt op aandringen van de omwonenden geen klinkers maar asfalt. 

 1. Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnenstadsring Den Bosch

  Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnen­stads­ring Den Bosch

  DEN BOSCH - Verschillende bewoners(groeperingen) in de Bossche binnenstad hebben één vurige wens: leg op de binnenstadsring geen klinkers, maar asfalt. De overlast van klinkers blijkt voor de aanwonenden niet te harden. Dat is de Bossche politiek gisteravond nog maar eens duidelijk gemaakt omdat de gemeenteraad de volgende maand moet beslissen over een aantal maatregelen en proeven om de bereikbaarheid van de stad op peil te houden.
 1. Burgemeester kondigt noodverordening af voor grote delen van Den Bosch, Helftheuvel ontruimd
  PREMIUM

  Burgemees­ter kondigt noodveror­de­ning af voor grote delen van Den Bosch, Helftheu­vel ontruimd

  DEN BOSCH - Het blijft onrustig in Den Bosch. De Helftheuvel is dinsdag vroeg in de middag ontruimd wegens signalen vanuit de wijk dat mensen op weg zouden zijn naar het winkelcentrum. De nabijgelegen supermarkt Aldi sluit voortijdig zijn deuren. Diverse scholen, waaronder Helicon, sturen leerlingen naar huis. Lessen worden online voortgezet. Een Bossche kinderopvang heeft ouders opgeroepen hun kinderen voor 14.30 uur op te halen in verband met onrust in de wijk. In Rosmalen worden winkels dichtgetimmerd. Vanwege de groeiende dreiging heeft burgemeester Jack Mikkers een noodverordening afgekondigd voor grote delen van Den Bosch.
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok