De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen.
Volledig scherm
De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen. © Gemeente Den Bosch

Asfalt en wegversmallingen op Kanaalboulevard langs Zuid-Willemsvaart in binnenstad Den Bosch

DEN BOSCH - Het deel van de Kanaalboulvard tussen Kardinaal van Rossumplein en Sluis 0 langs de Zuid-Willemsvaart in de binnenstad van Den Bosch krijgt op aandringen van de omwonenden geen klinkers maar asfalt. 

  1. Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnenstadsring Den Bosch

    Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnen­stads­ring Den Bosch

    DEN BOSCH - Verschillende bewoners(groeperingen) in de Bossche binnenstad hebben één vurige wens: leg op de binnenstadsring geen klinkers, maar asfalt. De overlast van klinkers blijkt voor de aanwonenden niet te harden. Dat is de Bossche politiek gisteravond nog maar eens duidelijk gemaakt omdat de gemeenteraad de volgende maand moet beslissen over een aantal maatregelen en proeven om de bereikbaarheid van de stad op peil te houden.