De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen.
Volledig scherm
De nieuwe Kanaalboulevard langs de Zuid-Willemsvaart (links onder) tussen Kardinaal van Rossumplein (auto links rijdt naar plein) en Suis 0. Er is uiteindelijk gekozen voor asfalt en wegversmallingen. © Gemeente Den Bosch

Asfalt en wegversmallingen op Kanaalboulevard langs Zuid-Willemsvaart in binnenstad Den Bosch

DEN BOSCH - Het deel van de Kanaalboulvard tussen Kardinaal van Rossumplein en Sluis 0 langs de Zuid-Willemsvaart in de binnenstad van Den Bosch krijgt op aandringen van de omwonenden geen klinkers maar asfalt. 

 1. Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnenstadsring Den Bosch <br>

  Noodkreet: geen klinkers, maar asfalt op binnen­stads­ring Den Bosch

  DEN BOSCH - Verschillende bewoners(groeperingen) in de Bossche binnenstad hebben één vurige wens: leg op de binnenstadsring geen klinkers, maar asfalt. De overlast van klinkers blijkt voor de aanwonenden niet te harden. Dat is de Bossche politiek gisteravond nog maar eens duidelijk gemaakt omdat de gemeenteraad de volgende maand moet beslissen over een aantal maatregelen en proeven om de bereikbaarheid van de stad op peil te houden. 
 2. Bossche buurt wordt gek van drugsverslaafden: ‘Pizza door brievenbus gepropt en mes in tuin verstopt’
  PREMIUM

  Bossche buurt wordt gek van drugsver­slaaf­den: ‘Pizza door brievenbus gepropt en mes in tuin verstopt’

  DEN BOSCH - Je zult maar verslaafd zijn aan drank of drugs. En je zult maar wonen vlakbij het gebouw waar zij dag en nacht terechtkunnen voor opvang en onder toezicht drank en drugs mogen gebruiken. Bewoners in de omgeving van de vestiging van Novadic-Kentron aan de Bossche Oranje Nassaulaan zijn het beu en wanhopig. Volgens een woordvoerder van Novadic-Kentron wordt gezocht naar een oplossing. Maar de buurt is ongerust.
 3. Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max
  PREMIUM

  Tegenwind voor turbines in polder, voor Rosmalens Belang is 16 windmolens in gehele gemeente de max

  DEN BOSCH - De coalitiepartijen in de Bossche gemeenteraad hebben de komende twee weken nog wel wat te bespreken over een groot windmolenpark in de Rosmalense en Nulandse Polder. Waar D66 en GroenLinks geen enkele moeite hebben om in de polder maximaal 25 turbines te plaatsen, zijn VVD, CDA en Rosmalens Belang gereserveerder. Voor Rosmalens Belang is 16 molens in de gehele gemeente het maximum, dus niet alleen in de polder. ,,De wind is te gast‘’’, benadrukte Guido Smeets nog maar eens.