Auto brandt volledig uit in Den Bosch, politie vermoedt brandstichting

videoEen geparkeerde auto aan de Tamboerijn in de wijk de Hambaken is zondagochtend rond kwart over zeven volledig in vlammen opgegaan. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat het voertuig uitbrandde. De politie gaat uit van brandstichting. 

De brand bleek bij het linker achterwiel ontstaan te zijn. Na de brand heeft de eigenaar van de wagen aangifte van brandstichting gedaan. Ook is er een buurtonderzoek gedaan en zijn camerabeelden gecontroleerd.

Een camper die langs het brandende voertuig geparkeerd stond, kon op tijd verplaatst worden. Wel raakte de ramen van de camper flink beschadigd. Na de brand heeft de politie een burgernet bericht verstuurd, waarin de politie vroeg om verdachte zaken die met de brand te maken zouden kunnen hebben, te melden.

Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het uitgebrande voertuig op te ruimen.

De auto brandde volledig uit aan de Tamboerijn in Den Bosch.
Volledig scherm
De auto brandde volledig uit aan de Tamboerijn in Den Bosch. © Bart Meesters/ Meesters Multi Media
  1. Nepverpleegkundige had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicitatie lopen
    PREMIUM

    Nepver­pleeg­kun­di­ge had na ontslag bij JBZ meteen alweer sollicita­tie lopen

    DEN BOSCH - Kort nadat de Bossche nepverpleegkundige begin april bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis was ontslagen, had hij alweer een sollicitatieprocedure lopen bij een welzijnsinstelling. Naar nu blijkt deed het JBZ pas op 14 mei - dat was zo’n zes weken na zijn ontslag - bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg een ‘melding van disfunctioneren’. Dat had volgens de regels binnen drie dagen moeten gebeuren.