Auto brandt volledig uit in Landstrekenlaan in Den Bosch

VIDEODEN BOSCH - In de nacht van vrijag op zaterdag is er een auto op de Landstrekenlaan in Den Bosch volledig uitgebrand. Ook een auto die langs de brandende, geparkeerde wagen stond, liep brandschade op.

De brand in de Bossche wijk Maaspoort werd omstreeks 3.35 uur opgemerkt door de brandweer. De auto blussen lukte nog, voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde niet. Ook een auto die langs het brandende voertuig geparkeerd stond liep forse schade op, evenals een schutting van een overkapping bij een woning.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Om 3.45 uur heeft de politie een oproep gedaan via Burgernet. Een takelbedrijf takelde het uitgebrande voertuig weg. 

De auto brandde helemaal uit.
Volledig scherm
De auto brandde helemaal uit. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.