Volledig scherm
Auto te water in Rosmalen © Bart Meesters

Auto te water in Rosmalen: bestuurder heeft alleen natte broek, auto total loss

updateROSMALEN - Aan het Laaghemaal in Rosmalen is vrijdagmiddag rond 15.45 uur een auto te water geraakt. De bestuurder, enige inzittende, kon ongedeerd uit de auto worden gehaald. 

De auto reed vanaf de Bruistensingel over het Laaghemaal. Ter hoogte van de kruising met de Norbertijnenborch raakte de auto van de weg en kwam via het gras en een aantal varkensruggen in het water terecht dat naast het Laaghemaal is gelegen.

De bestuurder liep alleen een natte broek op. De auto was total loss na het ongeval. 

Hoe het kwam dat de bestuurder  van de weg raakte is niet bekend. Het ongeval trok veel toeschouwers.

Volledig scherm
Auto te water in Rosmalen © Bart Meesters
  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.