Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten
Volledig scherm
Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten © Bart Meesters

Bejaarde Vughtenaar werd neergestoken, opgesloten en overvallen: daders lopen nog vrij rond

VUGHT - De bejaarde Vughtenaar die zondagavond overvallen werd in zijn woning aan het Heunpark in Vught had een afspraak. Tijdens die afspraak is hij overvallen, neergestoken en opgesloten door de twee mannen die zijn huis plunderden. Het slachtoffer is inmiddels weer thuis, maar de daders lopen nog vrij rond.

Het slachtoffer was alleen thuis. Over de buit doet de politie in het belang van het onderzoek geen uitspraken. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen gedaan en de politie wil graag in contact komen met getuigen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen, maar is inmiddels weer thuis.

Daders

De twee daders hadden een licht getinte huidskleur en zwart haar. Een van hen droeg een wit hemd en een lichte broek, de ander droeg een zwart jack en zwarte broek. De leeftijden van de daders liggen naar schatting tussen de 25 en 30 jaar.

Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten
Volledig scherm
Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten © Bart Meesters
Politie opgeroepen in Vught
Volledig scherm
Politie opgeroepen in Vught © Vught
  1. Burgemeester Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacrisis

    Burgemees­ter Mikkers stoeit over het Den Bosch van ná de coronacri­sis

    DEN BOSCH - Voor burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch is 'geld niet dé oplossing om de crisis ná het cornavirus te bestrijden'. ,,Dit is geen rimpeling, we moeten diep door vlees snijden. De impact is veel groter, want wat gaat dit in de toekomst betekenen voor de economie, voor de cultuur en voor de kwetsbare mensen? Ik kan nu nog geen scenario's voor de toekomst geven omdat er nog zoveel onduidelijk is en al helemaal geen financiële consequenties op een rij zetten als ik ze niet waar kan maken.’’