Volledig scherm
Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten © Bart Meesters

Bejaarde Vughtenaar werd neergestoken, opgesloten en overvallen: daders lopen nog vrij rond

VUGHT - De bejaarde Vughtenaar die zondagavond overvallen werd in zijn woning aan het Heunpark in Vught had een afspraak. Tijdens die afspraak is hij overvallen, neergestoken en opgesloten door de twee mannen die zijn huis plunderden. Het slachtoffer is inmiddels weer thuis, maar de daders lopen nog vrij rond.

Het slachtoffer was alleen thuis. Over de buit doet de politie in het belang van het onderzoek geen uitspraken. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen gedaan en de politie wil graag in contact komen met getuigen. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen, maar is inmiddels weer thuis.

Daders

De twee daders hadden een licht getinte huidskleur en zwart haar. Een van hen droeg een wit hemd en een lichte broek, de ander droeg een zwart jack en zwarte broek. De leeftijden van de daders liggen naar schatting tussen de 25 en 30 jaar.

Volledig scherm
Gewapende overval in Vught, bewoner gewond achtergelaten © Bart Meesters
Volledig scherm
Politie opgeroepen in Vught © Vught
  1. OM moet geitenhouder vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    OM moet geitenhou­der vervolgen voor dood door schuld, vindt hof Den Bosch

    DEN BOSCH - Het Openbaar Ministerie (OM) moet een geitenhouder uit Limburg vervolgen voor dood door schuld. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch donderdag 12 september bepaald. De man zou hebben verzwegen dat zijn dieren mogelijk waren besmet met het Q-koortsvirus. Toen de zorgboerderij besmet werd verklaard, was een aantal medewerkers en bezoekers van de zorgboerderij al ziek geworden. Een 20-jarige jongen is door de ziekte overleden.