Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bestuurder laat slachtoffer zwaargewond achter na aanrijding tweetal op fiets in Den Bosch

DEN BOSCH - Bij een aanrijding in Den Bosch is in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand zwaargewond geraakt. Hij of zij zat achterop de fiets bij een ander toen een automobilist hen aanreed. Deze bestuurder reed daarop door.

Dat meldt de politie. Het ongeval vond plaats op de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch, tussen 4.00 en 5.00 uur. ,,De passagier die achterop de fiets zat is met zwaar lichamelijk letsel over gebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de fiets is gewond geraakt.”

Onderzoek

Op de plaats van het ongeval is een rechter buitenspiegel van de donkerkleurige auto achtergebleven. De politie zoekt naar de bestuurder of getuigen van de aanrijding. ,,De verkeersspecialisten van de politie doen uitgebreid onderzoek naar wat er precies gebeurd is. Heeft u iets gezien, gehoord of weet u op andere wijze iets dat met deze aanrijding te maken heeft? Neem dan contact met ons op.”

 1. Bossche transferia steeds minder populair
  PREMIUM

  Bossche transferia steeds minder populair

  DEN BOSCH - De populariteit van de vier transferia aan de rand van de binnenstad in Den Bosch neemt af. De opbrengsten lopen de laatste drie jaar hard terug en worden de prognoses bij lange na niet gehaald. Dat geldt voor de drie transferia aan de Vlijmenseweg , De Vliert en De Pettelaar. Het medio vorig jaar geopende duurzame transferium aan de Deutersestraat leverde ruim 318.000 euro op, nog altijd bijna twee ton minder dan verwacht.
 2. Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel
  VIDEO

  Even een rustig mens worden door te kijken in de spiegels van de ziel

  DEN BOSCH - Het dagelijkse ‘gejakker’ en de toenemende individualisering en modernisering, waarbij complete levens beheerst worden door gebruik van social media, zijn typisch voor deze tijd. Ze dragen ertoe bij dat het intermenselijke contact vaak op een laag pitje staat. En al helemaal met een wildvreemde. Hoogste tijd voor een tegenreactie, vinden de verbinders Annemieke van Dort en Thijs Verberne. De een legt het accent op het oogcontact, de ander op het freehuggen.