Volledig scherm
PREMIUM
Schermen bij de ingang van het appartementencomplex waar bewoner Joey D. zichzelf volgens de politie ernstig verwondde tijdens een inval van het arrestatieteam. © Marc Bolsius

Bij woning Joey D. in Rosmalen staan zwarte schermen en cameraploegen

ROSMALEN - Bij de ingang van het Rosmalense appartementencomplex waar Joey D. dinsdagavond na een inval van arrestatieteam werd overmeesterd staan deze woensdagochtend zwarte schermen. Er is geen politie te zien. Wel enkele cameraploegen die reacties peilen. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt spoedig nadere informatie te verstrekken. 

Joey D. werd dinsdagavond met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens een woordvoerder van de politie heeft hij zichzelf ernstig verwond. De woordvoerder liet in het midden of het levensbedreigend is. Ook vanochtend deed de politie geen nadere mededelingen hierover.

  1. Eigen straat voor hockeycoach, maar dan bij het voetbalstadion van Den Bosch
    PREMIUM

    Eigen straat voor hockey­coach, maar dan bij het voetbalsta­di­on van Den Bosch

    DEN BOSCH - Den Bosch eert een groot hockeycoach met een eigen straat, maar de plek waar dat gaat gebeuren is heel opmerkelijk: tussen stadion De Vliert en het terrein van het roemruchte BVV. Een plek die al decennia voetbal ademt. Maar daar komt dus het Wim van Heumenplantsoen. Dan was een eerbetoon aan de Bossche wielerheld Gerrit Schulte, die twintig meter verderop woonde, nog veel logischer geweest.