Schermen bij de ingang van het appartementencomplex waar bewoner Joey D. zichzelf volgens de politie ernstig verwondde tijdens een inval van het arrestatieteam.
Volledig scherm
PREMIUM
Schermen bij de ingang van het appartementencomplex waar bewoner Joey D. zichzelf volgens de politie ernstig verwondde tijdens een inval van het arrestatieteam. © Marc Bolsius

Bij woning Joey D. in Rosmalen staan zwarte schermen en cameraploegen

ROSMALEN - Bij de ingang van het Rosmalense appartementencomplex waar Joey D. dinsdagavond na een inval van arrestatieteam werd overmeesterd staan deze woensdagochtend zwarte schermen. Er is geen politie te zien. Wel enkele cameraploegen die reacties peilen. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zegt spoedig nadere informatie te verstrekken. 

 1. Festivalorganisatoren willen Bossche toekomstvisie: ‘Is die er wel?’
  PREMIUM

  Festivalor­ga­ni­sa­to­ren willen Bossche toekomstvi­sie: ‘Is die er wel?’

  DEN BOSCH - Losjes, SMÈRRIG, Oranjekade Festival en Biergarten Brabant: zomaar wat evenementen die zich door de jaren heen afspeelden in en rond de Kaaihallen op de Tramkade. Het is maar de vraag of dat in de toekomst kan. De hallen worden het domein van de skaters van World Skate Center (WSC). Festivalorganisatoren gaan op zoek naar iets anders en hopen dat de gemeente Den Bosch met een toekomstvisie komt voor evenementen in de stad.
 1. Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter
  Play

  Donorkind Maria daagt Arnhems ziekenhuis voor de rechter

 2. Opnieuw hevige rellen en plunderingen in veel steden rond avondklok
  Play

  Opnieuw hevige rellen en plunderin­gen in veel steden rond avondklok