Twee stoelen per persoon om voldoende afstand te bewaren. Nederlandse passagiers van de MSC Splendida zijn onderweg naar huis.
Volledig scherm
Twee stoelen per persoon om voldoende afstand te bewaren. Nederlandse passagiers van de MSC Splendida zijn onderweg naar huis. © Thed Vestjens

Bossche passagiers MSC Splendida beëindigen door corona verpeste cruise in Marseille; met de bus terug naar Brabant

MARSEILLE/DEN BOSCH - Corona gooide roet in het eten van de cruise van Dubai naar Genua die Bosschenaren Thed Vestjens en Marijke Pijnenburg maakten aan boord van de MSC Splendida. De laatste halte was Marseille, na tien dagen alleen maar zee.

  1. Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door
    PREMIUM

    Na 14 jaar discussie kan ‘parel’ van een nieuw Theater aan de Parade door

    DEN BOSCH - De belangrijkste stap voor een nieuw Theater aan de Parade wordt genomen. De Bossche politiek steunt de plannen om na 14 jaar discussie akkoord te gaan met de sloop en bouw door het nieuwe bestemmingsplan goed te keuren. De meeste partijen accepteren de kleine wijzigingen in het plan, De Bossche Groenen en Gewoon ge-DREVEN vinden dat daarmee wethouder Huib van Olden wordt nagesproken. ,,U speelt met vuur, tegenstanders hebben nu de ruimte om bezwaar te maken’’, waarschuwde Sjef van Creij van Gewoon ge-DREVEN.