Nadat twee Ossenaars werden betrapt bij het vernielen van auto's zou een van hen door agenten zijn geslagen met een wapenstok.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat twee Ossenaars werden betrapt bij het vernielen van auto's zou een van hen door agenten zijn geslagen met een wapenstok. © Politie

Broers schoppen tegen auto’s. En rechter gewaarschuwd voor jongen met gedragsproblemen

DEN BOSCH - De bode is voor de zoveelste keer bezig om het ‘verdachtenbankje’ te ontsmetten. Ze waarschuwt kantonrechter Sangers alvast. ,,Er komt zo een jongen met gedragsproblemen. Zijn moeder belde net. Of zijn vriendin er tijdens de zitting bij mag zijn. Want anders raakt hij helemaal in paniek’’, zegt de bode.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”