Casa de Papel heeft een boodschap voor Den Bosch
Volledig scherm
Casa de Papel heeft een boodschap voor Den Bosch © Videostill Facebook Netflix

‘¡Buenas dias 's-Hertogenbosch!’ Hitserie La Casa de Papel richt zich tot Den Bosch

DEN BOSCH - De Netflix hitserie La Casa de Papel heeft op Facebook een boodschap voor Bosschenaren geplaatst. Het vierde seizoen van de succesvolle Spaanstalige show is vanaf vrijdag op de streamingdienst te zien.

La Casa de Papel focust zich op een groep criminelen die een bank overvallen en vervolgens uit handen van de autoriteiten proberen te blijven. Wat Den Bosch daarmee te maken heeft, is onbekend, maar El Professor (de leider van de groep) heeft op Facebook een boodschap voor Bosschenaren.

,,Ontsnap niet van jouw bank en laat het aan professionals over om van een bank te ontsnappen. De afwas in de keuken wacht wel", zegt El Professor schuilend achter het inmiddels wereldberoemde Dalí-masker dat de groep draagt. Ondertussen zijn er beelden te zijn van station Den Bosch, waar de boodschap van El Professor op beeldschermen te zien is.

Casa de Papel heeft een boodschap voor Den Bosch
Volledig scherm
Casa de Papel heeft een boodschap voor Den Bosch © Videostill Facebook Netflix
  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.