Chemicaliën gevonden in mini-opslag in Den Bosch

VIDEODEN BOSCH - De politie heeft donderdagochtend chemicaliën aangetroffen in een mini-opslag aan de Zandzuigerstraat in Den Bosch. Het is nog niet bekend om wat voor hoeveelheid het gaat. Het pand is doorzocht. Er stond ook een aantal machines binnen waarmee drugs kunnen worden geproduceerd. 

Nadat de politie onderzoek heeft gedaan,  heeft een gespecialiseerd bedrijf de opslag leeg gehaald.

De eigenaar van het pand trof de chemicaliën aan een belde direct de politie. Hij nam een kijkje in de ruimte omdat de huurder al enige tijd niet meer had betaald, meldt een woordvoerder van de brandweer.

Gevaar

Op verzoek van de politie kwam de adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) van de brandweer ook ter plaatse. Dit omdat de chemicaliën voor gevaar kunnen zorgen. De adviseur verrichtte enkele metingen en concludeerde dat van gevaar geen sprake is. ,,De politie handelt de zaak daarom verder af”, aldus de woordvoerder.

Volledig scherm
De politie en de brandweer waren ter plaatse bij een mini-opslag in Den Bosch. © Jurgen Versteeg - Meesters Multi Media
Volledig scherm
De politie en de brandweer waren ter plaatse bij een mini-opslag in Den Bosch. © Jurgen Versteeg - Meesters Multi Media
  1. Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    DEN BOSCH - Badminton in Nederland heeft -mede doordat wereldtoppers ontbreken- wel eens betere tijden gekend. De populariteit is tanende. Een uitvloeisel daarvan is dat de sport steeds vaker in verband wordt gebracht met ‘spruitjes en truttigheid’. Om tegenspel te bieden aan het ietwat suffige imago heeft badmintonvereniging De Maasshuttles iets ludieks bedacht: het organiseren van een blacklight toernooi. De fantasievariant vond zaterdagmiddag in Maaspoort Sports & Events gretig aftrek.