De jonge slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare opent samen met de schooljeugd het feestweekend in Cromvoirt op 26 en 27 oktober.
Volledig scherm
PREMIUM
De jonge slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare opent samen met de schooljeugd het feestweekend in Cromvoirt op 26 en 27 oktober. © Roel van der Aa

Cromvoirtse fanfare viert feest én hoopt op nieuwe aanwas

CROMVOIRT - Er wordt weer gebouwd in Cromvoirt. Dat is niet alleen goed nieuws voor de inwoners die met smart op een woning wachten maar ook voor de kleine basisschool die steeds meer leerlingen krijgt én de verenigingen in het dorp, waaronder de Cromvoirtse Fanfare die wel wat nieuwe leden kan gebruiken.

De Cromvoirtse Fanfare 55 jaar bestaat dit jaar 55 jaar en als het enigszins kan, wil de vereniging daar nog vele jaren aan vastplakken. ,,Dus zijn we blij met de nieuwe, jonge gezinnen die in Cromvoirt komen wonen en hebben er vertrouwen in dat dit leidt tot nieuwe, jonge aanwas voor onze vereniging”, stelt fanfarevoorzitter Ronnie van den Hurk.

  1. Verkeerschaos aangepakt: Van Berckelstraat wordt fietsstraat, bus te gast en voor auto geen plaats
    PREMIUM

    Verkeers­cha­os aangepakt: Van Berckel­straat wordt fiets­straat, bus te gast en voor auto geen plaats

    DEN BOSCH - Een kluwen van auto’s, bussen en fietsers op de Van Berckelstraat. Het is een verkeerscocktail waarbij elkaar nauwelijks ruimte te geven is en fietsers nogal eens opzij moeten springen om auto's en stadsbussen te ontwijken. Daar gaat heel snel een einde aan komen. De verkeersader vanuit het noorden in de stad naar het centrum wordt een fietsstraat waarbij de bus te gast is. Auto's mogen er helemaal niet meer komen.