Volledig scherm
PREMIUM
De vuurwerkshow van Caffero Event Fireworks uit Berlicum op zaterdag 11 mei in China. © Caffero Event Fireworks

Dancemuziek van Berlicumse vuurwerkshow in China dreunt nog na

BERLICUM - Het Berlicumse Caffero Event Fireworks mocht in het walhalla op vuurwerkgebied, het Chinese Liuyang, meedoen aan een grote vuurwerkwedstrijd. Het bedrijf van Jeroen Cafferata werd derde, maar de verrassende dancemuziek dreunt daar nu nog na.

Je waant je op een grote bouwplaats. Vrachtwagens, ijzerdraad, mannen met veiligheidshelmen. Sjouwend met grote kokers die vervolgens weer worden vastgezet aan een constructie van steigerbuizen. 

  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.