Bjorn van der Doelen zingt Iedereen is van de Wereld. De oud-voetbalprof is een van de tientallen Brabantse muzikanten in de Freedom Band.
Volledig scherm
PREMIUM
Bjorn van der Doelen zingt Iedereen is van de Wereld. De oud-voetbalprof is een van de tientallen Brabantse muzikanten in de Freedom Band. © Roel van der Aa

De grootste band van Brabant zingt ‘Iedereen is van de wereld’: ‘Goed om stil te staan bij de vrijheid’

DEN BOSCH - De grootste band van Brabant is de Freedom Band. Tientallen muzikanten spelen in het kader van Bevrijdingsdag één lied: Iedereen Is Van De Wereld van The Scene. In Den Bosch, met het vrijheidsvuur op de achtergrond, speelde de gelegenheidsformatie het nummer voor de opnames van een video die op Bevrijdingsdag te zien is.  

 1. Manon Beernink laat in haar afstudeerfilm de eenzaamheid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’
  PREMIUM

  Manon Beernink laat in haar afstudeer­film de eenzaam­heid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’

  DEN BOSCH/BREDA - De eenzaamheid onder jongeren wordt niet zelden onderschat. Tijdens de lockdown is het probleem, dat altijd al bestond binnen de samenleving, beduidend groter geworden. Manon Beernink brengt binnenkort in het kader van haar afstuderen aan de kunstacademie een korte speelfilm, getiteld Leef Tijd, over het onderwerp uit. Een coming of age-film, geschoeid op een emotioneel-realistische leest.
 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede