Nederland,  Den Bosch, rubriek de Stad van Roel van der Krabben van Manify
Volledig scherm
PREMIUM
Nederland, Den Bosch, rubriek de Stad van Roel van der Krabben van Manify © copyright Marc Bolsius

De stad van Roel van der Krabben: ‘Niet alleen een borrel, het moet een beleving zijn’

DEN BOSCH - Roel van der Krabben is eigenaar van Manify, een populair online magazine en tegenwoordig ook organisator van goedbezochte vrijdagmiddagborrels.

Manify is in Nederland al jaren een van de drie succesvolste lifestylemagazines voor mannen. Maar het platform manifesteert zich niet meer alleen online. “Twee jaar geleden wilden we een vrijdagmiddagborrel beginnen”, vertelt eigenaar en oprichter Roel van der Krabben (32). “Toen we achttien waren gingen we naar Gompie, de Skihut of de Drie Gezusters, maar die tijden zijn geweest. Op de Uilenburg is het ook druk vrijdagmiddag, maar voor onze doelgroep was er nog niets, dus zijn we het zelf gaan doen. Het idee viel samen met de opening van Café Herman, daar zijn we begonnen. Maar dat werd al snel te klein. We doen het nu zeventien keer per jaar en de ongeveer 750 kaarten zijn hier eigenlijk altijd uitverkocht.”

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.