Archieffoto. Den Bosch, bewoners van het Schaarhuisplein protesteren tegen de komst van een trampolinecentrum in de kerk. Den Bosch, bewoners van het Schaarhuisplein protesteren tegen de komst van een trampolinecentrum in de kerk. Met onder meer Frank van den Vijver (linksboven op steen), Cariola van Beek (rechts daarnaast), Aniet Bruiniks (midden, met bord) en Karel Boonzaaier (op steen rechts).
Volledig scherm
Archieffoto. Den Bosch, bewoners van het Schaarhuisplein protesteren tegen de komst van een trampolinecentrum in de kerk. Den Bosch, bewoners van het Schaarhuisplein protesteren tegen de komst van een trampolinecentrum in de kerk. Met onder meer Frank van den Vijver (linksboven op steen), Cariola van Beek (rechts daarnaast), Aniet Bruiniks (midden, met bord) en Karel Boonzaaier (op steen rechts). © copyright Marc Bolsius

Den Bosch had JumpXL geen vergunning mogen verlenen

DEN BOSCH - Bij het verlenen van een vergunning aan JumpXL heeft de gemeente 's-Hertogenbosch fouten gemaakt. Dit oordeelt de rechtbank Oost-Brabant donderdag. Er had beter gekeken moeten worden naar de parkeergelegenheid in het gebied rond de San Salvatorkerk en mogelijke geluidsoverlast die zo’n bedrijf in de omgeving zou veroorzaken.