Volledig scherm
De diskjockeys die deelnemen aan 3FM Serious Request: The Lifeline © .

Den Bosch, Waalwijk en Oss verwelkomen 3FM Serious Request:The Lifeline

DEN BOSCH - 3FM-diskjockeys die vanaf 18 tot en met 24 december deelnemen aan het project 3FM Serious Request: The Lifeline lopen op 20 december door Den Bosch. Zij bezoeken het Bosch’ Winterparadijs. Drie teams lopen in estafettevorm van Goes naar Groningen, terwijl ze 24/7 live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. De dj's komen tijdens hun tocht ook door Waalwijk en Oss. 

De deelnemende diskjockeys: Mark van der Molen, Ramon Verkoeijen, Frank van der Lende, Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman halen - samen met de rest van Nederland - geld op voor het Rode Kruis dat zich inzet voor de opvang van slachtoffers van mensenhandel.  

Wethouder is blij   

,,Ook dit jaar zal het thema dankbaarheid een belangrijke rol spelen gedurende de bijna vier weken van ons Winterparadijs. 3FM Serious Request: The Lifeline sluit daar naadloos op aan en wij zijn blij dat wij hen ook een prachtig podium kunnen bieden op onze Parade’’, aldus de Bossche wethouder Mike van der Geld. 

De route loopt vanuit westelijk Den Bosch door de binnenstad richting Rosmalen en Nuland. Van der Geld: ,,Dat zijn bijna 20 kilometers waarin we gezamenlijk prachtige acties kunnen opzetten van de westelijke gemeentegrens tot aan de oostelijke grens. Op het podium van het Winterparadijs zal ruimte zijn om de verhalen van die acties te vertellen en de cheques aan te bieden aan de DJ’s.’’ 

Op kerstavond eindigt de route in Groningen, waar de opbrengst van 3FM Serious Request: The Lifeline bekend wordt gemaakt.

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.