Volledig scherm
PREMIUM
Een arrestatieteam werd pas ingezet nadat de situatie rondom de aanhouding van Joey D. al geëscaleerd was. © Bart Meesters

Eerst twee gewone agenten naar huis Joey D: 'Heel onverstandig’

ROSMALEN - Joey D. had een behoorlijk verleden met vuurwapens. Was het wel verantwoord om twee ‘gewone’ agenten naar zijn huis te sturen? De Rijksrecherche doet onderzoek. 

De politie wíst dat Joey D. door het gerechtshof was veroordeeld voor het doodschieten van Martie Heesbeen. Het zou ook bekend moeten zijn dat hij eerder was veroordeeld voor wapenbezit. Behalve een pistool waarmee hij eind 2014 zijn oom zou hebben doodgeschoten, werd er eerder onder meer ook een alarmpistool in beslag genomen.

  1. Angstige carnavalsavond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’
    PREMIUM

    Angstige carnavals­avond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’

    DEN BOSCH - Van het ene op het andere moment raakten ze volledig de weg kwijt. De 14-jarige dochter van Maartje viel zaterdag na twintig minuten in de stad te zijn geweest zomaar neer op de Parade in Den Bosch. Vlak daarvoor voelde de 22-jarige dochter van Filiz zich opeens ‘stomdronken’ na slechts een paar biertjes. ,,We vermoeden dat er pogingen zijn gedaan om onze dochters te drogeren”, vertellen twee bezorgde moeders aan het Brabants Dagblad.