Jacqueline Grandjean begint op 1 juli als directeur van Het Noordbrabants Museum. Zij volgt Charles de Mooij op die na 15 jaar terugtreedt als directeur.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline Grandjean begint op 1 juli als directeur van Het Noordbrabants Museum. Zij volgt Charles de Mooij op die na 15 jaar terugtreedt als directeur. © Viorica Cernica

En de nieuwe directeur van Het Noordbrabants Museum is... Jacqueline Grandjean

DEN BOSCH - Uit ‘een aantal zeer goede kandidaten’ heeft de raad van toezicht van Het Noordbrabants Museum Jacqueline Grandjean gekozen om Charles de Mooij op te volgen als directeur-bestuurder. Dat gaat gebeuren op 1 juli. De Mooij is dan 15 jaar directeur geweest.

  1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval in de Dommel
    PREMIUM
    met video/update

    Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooteron­ge­val in de Dommel

    DEN BOSCH - De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, de overleden Lucas Cornelissen. Hij was sinds een half jaar werkzaam in het café.