Thomas van Santvoort van restaurant Flicka in Kerkdriel is druk in de weer met zijn take away-sterrengerechten.
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas van Santvoort van restaurant Flicka in Kerkdriel is druk in de weer met zijn take away-sterrengerechten. © Marc Bolsius

Eten voor een prikkie bij een duur sterrenrestaurant: is de afhaalmaaltijd een melkkoe?

DEN BOSCH/KERKDRIEL - Geen tot in de puntjes opgemaakte borden, maar hoogwaardige afhaalmaaltijden. Dat is best lastig, zo blijkt.,,Want je kunt niet zomaar elk regulier gerecht vertalen naar een bakje of zakje.” En nog belangrijker: vangen de beste restaurants er de coronaklappen mee op?

  1. De Fotoacademie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's
    Play

    De Fotoacade­mie: zo beoordeelt Tom Meerman jullie zonfoto's

  2. Otterloseweg uren afgesloten door twee gaslekken in Wekerom
    Play

    Otterlose­weg uren afgesloten door twee gaslekken in Wekerom