Volledig scherm
PREMIUM
Het winnend team kwam toevallig uit Den Bosch. V.l.n.r.. Fadi van Esdonk, coach/chefkok Tim Bouwmans en Joshua Falkenburg © Chris Korsten

Fadi en Joshua zijn de nieuwe culinaire helden van de Keukenbazen Battle in Den Bosch

DEN BOSCH - De spanning was woensdagavond te snijden voor alle deelnemende teams aan de vijfde editie van de Keukenbazen Battle, zo tegen het einde van het 'wedstrijdloze' Finalediner bij de HAS Hogeschool. De jury wees na ampel beraad het Bossche team Keukenmasters van Fadi van Esdonk (11) en Joshua Falkenburg (12), gecoacht door chef Tim Bouwmans, als de grote triomfator aan.

Hartige biologische pompoenkoekjes met een chili yoghurtdip, gecombineerd met een redelijk gewaagde sinaasappel-venkelsalade en een ondeugende topping van gehakte hazelnoot en ras el hanout (Marokkaanse kruidenmix). 

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.