De Verkadefabriek
Volledig scherm
De Verkadefabriek © Marc Bolsius

Filmkennis op de proef gesteld; Dial Q Filmquiz keert terug in De Verkadefabriek

DEN BOSCH - Na het succes in oktober vorig jaar is op 16 februari de Bossche Verkadefabriek vanaf 15.00 uur het decor van de Dial Q Filmquiz. De initiatiefnemers lieten zich inspireren door het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’ waarin deelnemers reageerden op fragmenten uit oude en actuele speelfilms.

 1. Kagie bedankt voor schijnproces en blijft raadslid in Den Bosch

  Kagie bedankt voor schijnpro­ces en blijft raadslid in Den Bosch

  DEN BOSCH - Paul Kagie blijft raadslid namens Leefbaar 's-Hertogenbosch en wil geen wethouder worden in Pijnacker-Nootdorp. De Bosschenaar liet afgelopen week in het Brabants Dagblad al doorschemeren weinig trek te hebben om te moeten solliciteren naar de wethoudersbaan, maar wilde in het weekeinde eerst nog overleggen met de lokale partij Eerlijk Alternatief, die hem als kandidaat naar voren geschoven had. ,,Ik heb geen zin in een schijnproces. Er wordt een spel achter de schemen gespeeld”, laat Kagie nu weten.
 2. Grote internationale actie tegen drugsbende: 18 aanhoudingen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch
  1000 politiemensen

  Grote internatio­na­le actie tegen drugsbende: 18 aanhoudin­gen, ook invallen in Kerkdriel en Den Bosch

  DEN BOSCH/KERKDRIEL - De politie van Den Haag heeft woensdagochtend samen met de politie in Spanje en België een grote internationale actie gehouden tegen een crimineel netwerk dat handelde in drugs. Er zijn invallen gedaan op tientallen locaties in Nederland, Spanje, België, Hongarije en Slowakije. Ook aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch en aan de Bulkseweg in Kerkdriel was de politie aanwezig.