Volledig scherm
Na Amersfoort komt Rrrollend Foodtruckfestivals naar Vught. © Saskia Berdenis van Berlekom

Foodtrucks ‘rrrollen’ naar Fort Isabella in Vught

VUGHT - Op Fort Isabella in Vught strijken van 30 augustus ton en met 1 september drie dagen diverse foodtrucks neer. Rrrollend Foodtruckfestivals zorgt dan voor volop eten, drinken en vertier aan de Reutsedijk.

Jazzbandjes, lokaal muzikaal talent en een lounge dj zorgen voor de muzikale omlijsting.  Kinderen kunnen op het terrein knutselen, zich laten schminken, of zich vermaken bij de ‘Bijzondere Bak’.

Gratis toegankelijk

Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen. In 2015 groeide dit naar 14 en in 2016/2017 zijn er zelfs 24 Rrrollend festivals georganiseerd door heel Nederland. 

Vrijdag 30 augustus is het festival toegankelijk vanaf 17.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 21.00. 

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.