William Janz treedt op in Nuland
Volledig scherm
PREMIUM
William Janz treedt op in Nuland © William Janz

Geen Barcelona, maar een achtertuin in Nuland voor Nederlandse Julio Iglesias

NULAND - Eigenlijk zou William Janz zich rond deze tijd klaarmaken voor een grote show in Barcelona, maar door corona kon daar voor de Nederlandse Julio Iglesias een streep doorheen. Aankomende zaterdag staat hij in Nuland in de achtertuin van Villa Maasdonk.

 1. Miljoenenverlies met dank aan de Bossche Zomer lager, maar nog steeds erg groot
  PREMIUM

  Miljoenen­ver­lies met dank aan de Bossche Zomer lager, maar nog steeds erg groot

  DEN BOSCH - Tussen de 15 en 25 miljoen euro. Dat zou Den Bosch dit jaar verliezen aan de coronapandemie. Inmiddels is er meer duidelijkheid én geld van het Rijk. De rekening is fors bijgesteld, maar het verlies is nog altijd 5 tot 6 miljoen. Volgend jaar wordt een nadeel van 4 tot 10 miljoen verwacht. Wethouder Jan Hoskam van financiën: ,,Opluchting is een groot woord, maar het valt dus mee. Met dank aan de Bossche zomer.’’
 2. Kagie bedankt voor schijnproces en blijft raadslid in Den Bosch

  Kagie bedankt voor schijnpro­ces en blijft raadslid in Den Bosch

  DEN BOSCH - Paul Kagie blijft raadslid namens Leefbaar 's-Hertogenbosch en wil geen wethouder worden in Pijnacker-Nootdorp. De Bosschenaar liet afgelopen week in het Brabants Dagblad al doorschemeren weinig trek te hebben om te moeten solliciteren naar de wethoudersbaan, maar wilde in het weekeinde eerst nog overleggen met de lokale partij Eerlijk Alternatief, die hem als kandidaat naar voren geschoven had. ,,Ik heb geen zin in een schijnproces. Er wordt een spel achter de schemen gespeeld”, laat Kagie nu weten.